VÍDEO

HOSTING DE VÍDEO

Un hosting és un servei que proporciona un lloc a Internet per tal d'emmagatzemar coses (imatges, sons, vídeos...). Si volem guardar les nostres creacions, o bé veure allò que han fet altres, els hostings són la solució.

YOUTUBE
Pot ser el més famós, pertany a la plataforma de Google i està enllaçat amb tots els nostres contes. Penja, edita, segueix a altres persones, mira diferents canals i vídeos... tot això amb aquest hosting que ja és, pròpiament, una xarxa social.

VIMEO
Diuen que és l'alternativa a YouTube. Molt menys mediàtic i lliure de Google, ens permet veure allò que fan altres amb el seu cercador. També tenim 25 Gb anuals gratuïts per pujar els nostres vídeos.

DAILYMOTION
L'altre gran hosting de vídeo. Igual que els 2 anteriors ens permetrà des de veure vídeos de temàtiques diferents a tenir els nostres de propis emmagatzemats i compartits (o no, depèn del gust de cada un).

CREADOR DE VÍDEOS AMB FOTOS

PHOTOSTAGE
Un programa gratuït si és per a ús domèsctic, que permet crear vídeos amb fotos o amb altres vídeos que tinguem. També es pot utilitzar per ajuntar diferents vídeos curts en un de sol. Podràs utilitzar transicions, efectes, etc.

CLIPCHAMP
Editor de vídeo online senzill i intuitiu. Cal registre previ.

EDITORS DE VÍDEO

Un editor és un programa que ens permet transformar.  Què passa si volem tallar un tros del nostre vídeo, o si l'hem de girar, o ens fa falta en un altre format?, amb aquests webs ho aconseguiràs.

ONLINE CONVERT
Un dels millors webs per a convertir tot tipus d'arxiu i amb molts formats.  Ràpid i amb bons resultats.

VIDEO CONVERTER
Aquest web ens permet convertir vídeos a una gran nombre de formats i, a més, podem extreure el so dels vídeos amb els formats de sons més comuns. La pega? Molta publicitat que es va obrint amb cada clic que fem però... és un servei gratuït i és com es guanyen la vida. Només cal anar amb compte d'anar tancant finestres i no clicar en cap d'elles.

CONVERT VIDEO ONLINE
Molt gràfic i senzill de fer servir, ens permet convertir per a formats concrets de smartphone, mp4, avi o mpeg. Podem pujar vídeos des del nostre pc o bé cercar al nostre dropbox o drive.

RETALLADOR DE VÍDEO
Senzill de fer servir, et permetrà retallar aquell tros de vídeo que no vulguis que hi sigui.

ROTAR VÍDEOS
Has gravat amb el mòbil i el vídeo surt torçat?, en aquest web pots posar-lo dret.