VACANCES PER INTERNET

És important començar amb la seguretat. Normalment no diem a tot-hom que hi ha al carrer que marxem per prevenir robatoris, doncs per què ho fem a les xarxes socials i a Internet? Totes les fotos que pugem, si no tenim ben configurada la privacitat, les podran veure un munt de gent, que pot comentar a moltes més persones que esteu aquí o allà... Poca foto i dirigida només als més propers, és el nostre consell. Us deixem un parell de pàgines on expliquen molt bé com configurar la privacitat de Facebook i WhatsApp, les dues principals eines on ens agrada mostrar tota la nostra vida als amics i amigues.


Seguim planificant, és el torn de saber on podem anar i consultar tot allò que pot ser d'interès com, oficines de turisme, ambaixades, llocs adaptats a persones amb mobilitat reduïda, hotels per anar amb mascotes, el temps que pot fer...


Podem donar una ullada als llocs d'interès abans d'anar. Us deixem uns llocs web on veure monuments d'Espanya i de tot el món sense moure's de casa... Si ens agrada, podem planificar el nostre viatget.


Ja podem anar reservant vols, trajectes, hotels... podem consultar webs interessants a l'apartat de "Transports, viatges i oci" d'aquest mateix lloc web. Us deixem l'enllaç directe aquí sota.I els que som de ciutat i no marxem, sempre podem cercar activitats gratuïtes que s'ofereixen cada estiu als museus, parcs, jardins i locals del voltant. Us deixem uns webs interessants.


I els amants dels telèfons intel·ligents, us deixem alguna App que us pot ser d'utilitat a les vostres vacances.