MÚSICA I SO

ESCOLTAR MÚSICA ON-LINE

Internet hi ha suposat un avenç molt gran a l'hora d'intercanviar informació. El món de la música no es queda al darrere. Les emissores on-line ofereixen llistes de música feta per usuaris, llocs webs, músics o ràdios convencionals que ens permeten escoltar hores i hores de manera gratuïta i amb gran qualitat de so. Descobrir nous grups, compartir la nostra música, trobar cançons oblidades... moltes possibilitats per passar una bona estona.

JAMENDO
En aquest web podreu escoltar música, fer-vos llistes amb les vostres preferides i descarregar gratuïtament (amb registre i sempre que no sigui per a ús comercial) un munt de cançons. Són artistes nous, alguns desconeguts, però hi ha autèntiques meravelles i sempre és una aventura trobar tresors amagats en forma de músics no comercials però amb gran talent.
ICONS8
Un web on pots escoltar música i descarregar-la sense necessitat de registre.
SOUND CLOUD
SoundCloud és una xarxa social per a músics, punxa-discos i productors, on disposen de canals per a la distribució de la seva música. És un sistema semblant a My Song o Songpull, amb la diferència que a SoundCloud el que es pretén és mostrar la música ja acabada i enllestida per ser escoltada. SoundCloud analitza la cançó i la seva ona sonora, amb l'objectiu que qualsevol persona que l'estigui escoltant pugui deixar el seu comentari en un moment determinat de l'àudio.
GUIA RADIO
Enllaços de les principals ràdios de la Península i d'altres estrangers. Escolta música en les emissions en directe on-line.
LAST FM
Aquí podràs escoltar i, a més, t'aconsellaran artistes semblants als que escoltes. Descobreix música nova segons les teves preferències.


MÚSICA PER ALS TEUS VÍDEOS

En aquestes pàgines podràs descarregar música gratuïta per als teus vídeos.

DIGCCMIXER
FREE MUSIC ARCHIVE
MAGNATUNE
BESOUND
PURPLE PLANET MUSIC
FREESOUND

EDITORS DE MÚSICA

123APPS
Retalla, combina cançons o canvia el format.  També per a vídeos.
INCREDIBOX
Crea la teva pròpia música.

BANCS DE SONS

De vegades ens fan falta determinants sons per fer-los servir a obres teatrals, edicions d'àudios, una broma... Hi ha llocs webs que ens permeten agafar-los gratuïtament i ens estalvien d'haver de gravar-los nosaltres mateixos.

SSHHTT
FIND SOUNDS
RECURSOS TIC EDUCACIÓN
SOUND DOGS